Vibrama - KLUB SLOVENSKÝCH TURISTOV

Diskusia - KST Vibrama Malachov

Pre pridávanie príspevkov do diskusie je potrebné sa prihlásiť.

Strana [ 1 ] ... [ 274 ] [ 275 ] [ 276 ] [ 277 ] [ 278 ] [ 279 ] [ 280 ] [ 281 ] ... [ 285 ]

Odpovedať | 07.09.2009

Hela

Ahojte. Už som ukončila turistický týždeň od Vihorlatu cez Západné Tatry, Nízke Tatry do Malej Fatry.
Trojdňovka bola moja prvá a bola velmi super zo všetkým.
Som rada, že som ju mohla absolvovať a ďakujem, že ste mi vyšli v ústrety a vyložili ma pri LM a mohla som pokračovať v mojom putovaní na horáreň.
Ešte raz bolo super a dúfam, že aj ďalšie budú.

Odpovedať | 02.09.2009

Roman Krnáč

Chcel by som sa všetkým zúčastneným na trojdňovej akcii na východnom Slovensku poďakovať za trpezlivosť v cestovaní a zhovievavosť pri mojich organizačných kiksoch. Dúfam len, že ich nebolo veľa.
Týmto sa Vám chcem poďakovať aj za milé prekvapenie v podobe potlesku na záver akcie už v BB, zostal som aj trochu zaskočený, ešte raz ďakujem. 

04.09.2009

IvanV reaguje

Roman treba priznať, že posledné trojdňovky sa vydarili a myslím, že rok od roku dvíhaš latku. Radosť s Tebou spolupracovať.

Odpovedať | 02.09.2009

Vibrama

Upozornenie pre turistov prihlásených na akciu Vychodná Vysoká:

Za akciu je potrebné zaplatiť do piatku 11.09.2009 . Zaplatiť budete mocť osobne v pohostinstve Aréna, 04.09.2009 v čase 18:00-19:30 alebo 11.09.2009 v čase 18:00-19:30.

Turisti, ktorí v danom termíne neuhradia zálohu, budú z akcie vyškrtnutí.

Upozornenie neplatí pre členov
KST Vibrama Malachov. Viac informácií na tel.č. 0918 512 099.

Odpovedať | 02.09.2009

Vlado Kalamar

Ahojte, vyjadrim sa aj ja, moja prva (a verim ze nie posledna) trojdnovka sa mi pacila, potesilo ma, ze sa s vacsinou kolektivu som sa stihol spoznat blizsie a zistil som prijemnu skutocnost, ze s mnohymi z Vibramy sa mame o com rozpravat, preto sa tesim na dalsie jednodnovky. A este sa chcem podakovat vsetkym, ktori sa na organizacii tejto akcie a vymysleni tras, ubytovania a podobne podielali.

Odpovedať | 02.09.2009

Táňa T

Ahojte všetci turisti.
Trojdňovka na Vihorlat bola super - turistiky, strava, bazénik, diskotéky no a samozrejme super kolektív. Bolo by veľmi fajn, keby sme aj ten východ preskúmali, je to veľmi pekný kraj.
Trochu mi je ľúto, že sme na Dukle boli tak málo, je tam čo pozerať. To bola škoda času podľa mňa. Cestou sme mali Spišský hrad, Dreveník, Sivú bradu, Levoču a neviem čo ešte. Bolo by čo pochodiť.
Možno nabudúce.
Tak či tak, teším sa na nasledujúcu trojdňovku!

Odpovedať | 25.08.2009

Tana T

Roman, ako sa da zaplatit zaloha, okrem poslania na ucet? Som mimo BB a nemam tu papiere na zaplatenie cez internet, domov pridem vo stvrtok. Staci aj v autobuse???

26.08.2009

Vibrama reaguje

Tanička možeš zaplatiť aj v buse

Odpovedať | 24.08.2009

Hela

Ahojte.Nieviem kolkí ideme z Malachova, ale dík, že si nás vyzdvihnete na otočke. Dúfam, že počasie nám bude priať a o pekné zážitky nebude núdza. Zaplatila som cez banku a oscanovaný doklad som poslala na mail, tak dúfam, že je to OK.
Inač akcia Polské Tatry bola úplne suprová ako počasím tak aj všetkým ostatným. Bolo velmi fajn,aj keď má velmi lákala trasa A, ale B vyšlo perfiš. Na hikingu som zachytila, že poliaci chystajú Orlu perť zatvoriť, kôli náročnosti a častým smrtelným úrazom.
Roman musíme to ešte stihnúť. Hela

24.08.2009

Roman reaguje

To by sme mali dokelu ak to zavru mame problem dame to este tento rok? teda!

26.08.2009

Hela reaguje

Teda hej, velmi rada. Hela

Odpovedať | 24.08.2009

Vibrama

Dôležitý oznam :
Odchod na trojdňovú akciu - Východné Slovensko, Vihorlat

Kúpeľná 03:00
Hušták 03:10
Žel. Stanica 03:20
Sásová 03:30

Prosím o zhovievavosť ohľadom veľmi skorého štartu, ale čaká nás extrémne dlhá cesta na Východné Slovensko (cca 300 km, čo je v autobuse asi 7 hodín)

Predpokladaný časový harmonogram:
Banskú Bystricu by sme mali opustiť okolo 04:00, prvá povinná polhodinová šoférska prestávka bude po 4 hodinách cesty (akokoľvek sme nad tým dumali, netrúfam si povedať, kam zájdeme, ale predpokladáme, že to bude niekde za Popradom).

Okolo 10:30 až 11:30 bude nástup na turistickú trasu podľa programu v brožúrke - Poloniny Kamenec. B-trasa sa určí v autobuse. Trvanie A-trasy je podľa Planneru šesť hodín.

17:30 odchod z obce Nová Sedlica, smer Snina - ubytovanie. 18:30 príchod do ubytovacieho areálu, kde sa ubytujeme.
20:00 večera.

Pre tých, ktorých toto všetko neskláti, je po večeri pripravené ROŠOŠO s hudbou.

Program na sobotu a neďeľu je určený podľa programu v brožúrke, ktorú si možete stiahnuť v sekcii na stiahnutie.

PS: Veľmi ľahko sa to takto plánuje spoza stola, ale zvyčajne to býva tak, že človek mieni a Pán Boh mení. Preto si držme palce, nech nám to vyjde.

Príjemné zážitky s KST Vibrama Malachov na Východnom Slovensku Vám praje kolektív Vibramy

Odpovedať | 22.08.2009

vladimir dermek

Ahoj vibrama,

Musím pochváliť akciu Poľsko, bol tam jednoznačne kľud na výber jednotlivých trás. Škoda, že existujú rivali, ktorý sa za každú cenu potrebujú dostať až do neba. Rozhodne sa trasy "A" - "B" rovnali výkonu klubovej turistiky.
Neskoré príchody k ABUS, sú jednoznačne len koordináciou posledného a prvého klubového zástupcu, ktorý vie zhodnotiť situáciu v prospech celej výpravy.
Možno chýbali informácie o tom, že keď sa nastúpi na trasu s prevýšením viac ako 1500m a v exponovanom teréne môžeme očakávať zdržanie a hlavne na Poľskej strane tatier.
Ešte malé info.: v Poľskej strane tatier existuje rozhodne viac chodníkov cez sedlá ako u nás. Tam sa striedajú žulové a vápencové hrebene čo je veľmi krásne pre skúmanie fauny a flóry.

S pozdravom
V.Dermek
vdermo20@gmail.com

Do hodnotenia "FOTO VIBRAMA 2009" by som sa chcel adaptovať ako rozhodca samozrejme ako nezainteresovaný.

22.08.2009

Vibrama reaguje

Vladino dakujem za nazor je to presne ako píšeš. Čo sa týka Poľských Tatier, nič mimo štandardu - ako každý rok aj tento rok sme trochu meškali, v čom nevidím nejaký problém, ked si predstavím ako bolo v červených vrchoch - suuuuper. Co poznmam názory ludi, pácilo sa im.
Vladino urcite pocitame s tebou v základnej porote, za co ti dakujem.

Odpovedať | 21.08.2009

Vibrama

Dôležitý oznam :
Odchod na trojdňovú akciu - Východné Slovensko, Vihorlat

Kúpeľná 03:00
Hušták 03:10
Žel. Stanica 03:20
Sásová 03:30

Prosím o zhovievavosť ohľadom veľmi skorého štartu, ale čaká nás extrémne dlhá cesta na Východné Slovensko (cca 300 km, čo je v autobuse asi 7 hodín)

Predpokladaný časový harmonogram:
Banskú Bystricu by sme mali opustiť okolo 04:00, prvá povinná polhodinová šoférska prestávka bude po 4 hodinách cesty (akokoľvek sme nad tým dumali, netrúfam si povedať, kam zájdeme, ale predpokladáme, že to bude niekde za Popradom).

Okolo 10:30 až 11:30 bude nástup na turistickú trasu podľa programu v brožúrke - Poloniny Kamenec. B-trasa sa určí v autobuse. Trvanie A-trasy je podľa Planneru šesť hodín.

17:30 odchod z obce Nová Sedlica, smer Snina - ubytovanie. 18:30 príchod do ubytovacieho areálu, kde sa ubytujeme.
20:00 večera.

Pre tých, ktorých toto všetko neskláti, je po večeri pripravené ROŠOŠO s hudbou.

Program na sobotu a neďeľu je určený podľa programu v brožúrke, ktorú si možete stiahnuť v sekcii na stiahnutie.

PS: Veľmi ľahko sa to takto plánuje spoza stola, ale zvyčajne to býva tak, že človek mieni a Pán Boh mení. Preto si držme palce, nech nám to vyjde.

Príjemné zážitky s KST Vibrama Malachov na Východnom Slovensku Vám praje kolektív Vibramy!

Strana [ 1 ] ... [ 274 ] [ 275 ] [ 276 ] [ 277 ] [ 278 ] [ 279 ] [ 280 ] [ 281 ] ... [ 285 ]
Prihlásenie
Meno:
Heslo:
Ak ešte nemáte svoje meno a heslo, zaregistrujte sa TU.
Anketa

( účastníkov)

Tipy pre vás
28.09.2024 VYSOKÉ TATRY – KÔPROVSKÝ ŠTÍT 2363m

Dátum: 28.09.2024
Dĺžka trasy: 19.00 km
Prevýšenie: 1283 m
Voľných miest: 38

12.10.2024 VEĽKÁ FATRA – DRIEŇOK 1268m

Dátum: 12.10.2024
Dĺžka trasy: 18.50 km
Prevýšenie: 900 m