Celkom: | 732278 |
November: | 444 |
Dnes: | 71 |
Online: | 2 |
Pre pridávanie príspevkov do diskusie je potrebné sa prihlásiť.
Odpovedať | 11.09.2009
Gréta
Ahoj Roman,
pozrela som si fotky z trojdňovky - sú perfektné, hlavne poriadne akčné sú tie z postturistických "relaxačných" večerov a čítala diskusné príspevky a ohlasy k akcii a môžem len konštatovať, že ste sa mali superácky a tichúčko v kútiku závidieť, že som tam s Vami nemohla byť. Škoda. Ale nedá sa všetko stihnúť. Snáď o rok sa mi to podarí.
12.09.2009
Roman Krnac reaguje
Seeeeerus
Nevadi o rok
Odpovedať | 09.09.2009
Milka M
Romanko, chcem sa ti poďakovať za "trojdňovku" bolo to zorganizované jedinečne, si človek s veľkým srdiečkom a šíriš okolo seba vždy pozitívnu energiu a veselú náladu.
Odpovedať | 08.09.2009
Roman Krnáč
Ahojte
Dávam všetkým do pozornosti veľký výpredaj turistických a cyklistických vecí a pomôcok v predajni Merida na námestí SNP pri terase Rak
Odpovedať | 07.09.2009
Hela
Ahojte. Už som ukončila turistický týždeň od Vihorlatu cez Západné Tatry, Nízke Tatry do Malej Fatry.
Trojdňovka bola moja prvá a bola velmi super zo všetkým.
Som rada, že som ju mohla absolvovať a ďakujem, že ste mi vyšli v ústrety a vyložili ma pri LM a mohla som pokračovať v mojom putovaní na horáreň.
Ešte raz bolo super a dúfam, že aj ďalšie budú.
Odpovedať | 02.09.2009
Roman Krnáč
Chcel by som sa všetkým zúčastneným na trojdňovej akcii na východnom Slovensku poďakovať za trpezlivosť v cestovaní a zhovievavosť pri mojich organizačných kiksoch. Dúfam len, že ich nebolo veľa.
Týmto sa Vám chcem poďakovať aj za milé prekvapenie v podobe potlesku na záver akcie už v BB, zostal som aj trochu zaskočený, ešte raz ďakujem.
04.09.2009
IvanV reaguje
Roman treba priznať, že posledné trojdňovky sa vydarili a myslím, že rok od roku dvíhaš latku. Radosť s Tebou spolupracovať.
Odpovedať | 02.09.2009
Vibrama
Odpovedať | 02.09.2009
Vlado Kalamar
Ahojte, vyjadrim sa aj ja, moja prva (a verim ze nie posledna) trojdnovka sa mi pacila, potesilo ma, ze sa s vacsinou kolektivu som sa stihol spoznat blizsie a zistil som prijemnu skutocnost, ze s mnohymi z Vibramy sa mame o com rozpravat, preto sa tesim na dalsie jednodnovky. A este sa chcem podakovat vsetkym, ktori sa na organizacii tejto akcie a vymysleni tras, ubytovania a podobne podielali.
Odpovedať | 02.09.2009
Táňa T
Ahojte všetci turisti.
Trojdňovka na Vihorlat bola super - turistiky, strava, bazénik, diskotéky no a samozrejme super kolektív. Bolo by veľmi fajn, keby sme aj ten východ preskúmali, je to veľmi pekný kraj.
Trochu mi je ľúto, že sme na Dukle boli tak málo, je tam čo pozerať. To bola škoda času podľa mňa. Cestou sme mali Spišský hrad, Dreveník, Sivú bradu, Levoču a neviem čo ešte. Bolo by čo pochodiť.
Možno nabudúce.
Tak či tak, teším sa na nasledujúcu trojdňovku!
Odpovedať | 25.08.2009
Tana T
Roman, ako sa da zaplatit zaloha, okrem poslania na ucet? Som mimo BB a nemam tu papiere na zaplatenie cez internet, domov pridem vo stvrtok. Staci aj v autobuse???
26.08.2009
Vibrama reaguje
Tanička možeš zaplatiť aj v buse
Dátum: 09.11.2024
Dĺžka trasy: 15.00 km
Prevýšenie: 690 m
Voľných miest: 6
Dátum: 23.11.2024
Dĺžka trasy: 0.00 km
Prevýšenie: 0 m
Voľných miest: 0
Dnes je 6. november,