Celkom: | 727411 |
September: | 2813 |
Dnes: | 14 |
Online: | 3 |
Pre pridávanie príspevkov do diskusie je potrebné sa prihlásiť.
Odpovedať | 15.06.2009
Hela
Ahojte. Velmi ma mrzí, že som si nevšimla v programe dátum na cyklo 14.6. Ešte v sobotu večer som hladala info na webe.Je to moja chyba, ale Roman nemohli by ste na webe upozorniť aj na cyklotúry? Hela
Odpovedať | 05.06.2009
Hela
Ahojte. Závidíme Vám teplúčko a prajeme ešte pekný zostávajúci čas v teplých krajoch.
Odpovedať | 04.06.2009
Anonym
Sme na dovolenke > Thassos je tu pernamentne 100 stupnov a velmi pekne pocasie ani kvapka dazda
s pozdravom Fero , Ivo Roman a zbytok dovolenkujucich papa
PS: bicykel uz nechceme ani vidiet
Odpovedať | 27.05.2009
Gréta
Ahoj Roman,
čítala som tie podmienky k súťaže o najkrajšiu fotografiu. Ale je tam asi chyba. Rozchádzajú sa dátumy.Doba travania súťaže je do 10.12.2009 včetne a vyhlásenie víťazov je už naplánovaný na 14.11.2009. Ináč, sú tam už pekné fotografie. Ani si veru netrúfam tam nejaké moje poslať.
Prajem Ti pekný deň.
27.05.2009
Stanley reaguje
S tým dátumom je to moja chyba, ďakujeme za upozornenie, už je to opravené.
A čo sa týka súťaže, každá fotka môže vyhrať, treba sa zapojiť.
27.05.2009
Krnáč Roman reaguje
Ale to by si mohla prist o cenu pre víťazov, Greeeeetka!
27.05.2009
Krnáč Roman reaguje
A ak sa podarí získať prisľúbených sponzorov, tak ceny budú lukratívne - spolu sa môžu vyšplhať až na 19 500.- SK, čo je 650 €, takže s vervou do toho, Grétka!
Odpovedať | 21.05.2009
Gréta
Ahoj Roman!
V sobotu do Dobšinej o koľkej bude odchod autobusu zo železničnej stanice? A koľko sa bude platiť?
21.05.2009
Vibrama reaguje
Gretka najdes to v aktualitach v lavej liste
Odpovedať | 07.05.2009
Vibrama
Zajtra su preteky na Bicykloch v Hronseku a Vlkanovej aj Vibrama ma svoje želiezko na štarte. Príďte povzbudiť Ľuboša
Odpovedať | 05.05.2009
Gréta
Ahoj Roman,
tie fotky z cyklo sú super, pretože celá akcia bola super. Páčilo sa mi to. Nemalo to chybu. Ste dobrí. A tie dresy sú perfektné a naozaj dobre zvditeľňujú Vibramu. Bol to dobrý nápad.
Odpovedať | 04.05.2009
Vibrama
Na Havraniu skalu
Obtiažnosť: stredná
Dĺžka: 16 km
Čas túry: 4:45 h
Zaujímavosti: náučný chodník Slovenský raj - juh, náučný chodník Občasný prameň - Havrania skala, Havrania skala, Občasný prameň, Stratenský kaňon
Po žltej značke dolinou Veľkého Zajfu až k Občasnému prameňu. Ďalej strmých chodníkom popod zrázy až na vrchol Havranej skaly. Z vrcholu pokračujeme chodníkom v klesaní na cestu, cestou pohodlne k rázcestiu, tu odbočíme na chodník, ktorým sa dostaneme k rázcestiu v Stratenskom kaňone. Od rázcestia v Stratenskom kaňone červenou značkou do Stratenej. Zo Stratenej ďalej červenou značkou štátnou cestou, na križovatke odbočíme vľavo na cestu, ktorou sa dostaneme k Stratenskej Píle. Odtiaľ chodníkom popri vodnej nádrži trasou náučného chodníka Slovenský raj - juh, neskôr v stúpaní na cestu, z ktorej začneme postupne klesať do obce Dedinky.
Obmedzenia: Časť opisovanej trasy leží v Prírodnej rezervácii Havrania skala a Národnej prírodnej rezervácii Stratená, pohybovať na tomto území sa smie len po vyznačených turistických chodníkoch. Počas celej trasy musí návštevník dodržiavať návštevný poriadok.
Toto je len orientačný plánik stiahnutý z internetu ktorý je veľmi podobný našej trase
06.05.2009
Hela reaguje
Kedy ideme na Havraniu skalu?
Odpovedať | 30.04.2009
Gréta
Ahoj Roman, v nedeľu sa bude konať plánovaná cyklotúra? Ak áno, pridala by som sa aj ja, ale ja by som sa k Vám pridala na Uhlisku. Počkala by som Vás pri Kazačku. Budete začínať o 10:00 hod. na Huštáku? Ak áno, tak by mi stačilo byť pred Kazačkom okolo 10:15 hod., že?
Dátum: 28.09.2024
Dĺžka trasy: 19.00 km
Prevýšenie: 1283 m
Voľných miest: 38
Dátum: 12.10.2024
Dĺžka trasy: 18.50 km
Prevýšenie: 900 m
Voľných miest: 45
Dnes je 16. september,
meniny má Ludmila.