Vibrama - KLUB SLOVENSKÝCH TURISTOV

Diskusia - KST Vibrama Malachov

Pre pridávanie príspevkov do diskusie je potrebné sa prihlásiť.

Strana [ 1 ] ... [ 279 ] [ 280 ] [ 281 ] [ 282 ] [ 283 ] [ 284 ] [ 285 ]

Odpovedať | 30.04.2009

Krnáč Roman

V sekcii na stiahnutie pribudlo nové video pre niektorých je to starinka ale aj tak je na co sa kuknut. Krátke video z nakrúcania filmu P.Barabáša Divočina zamrznutá v čase

Odpovedať | 28.04.2009

IvanV

Roman, asi som ti to nestihol povedať, bolo by dobre aspoň z môjho pohľadu nasledujúcu cyklotúru dať buď do aktualít, alebo do tipy pre Vás(asi tu by to pasovalo), aby ju človek nemusel pracne hladať v programe.

čo sa týka minulej túry, tak tá fakt nemala chybu. No jednu. Tých 14 neprídených prihlásených. Veľký čierny puntík. Ale oni môžu lutovať. Neviem, či by nabudúce nemali doniesť "príchodné".

29.04.2009

Krnáč Roman reaguje

Ivo mas pravdu s cyklom. Ked som tvoril program to som este nevedel ze o cyklo bude zaujem a to je vsetko .Co sa týka propagacie to poriesim ale az po 20 maji vtedy by sa mal uvolnit a najst si trochu casu nas programator.

Na Somoske neprislo 12? ludi. Fu to som nevedel, ze az tolky. Tu sa nuka povedat otazka kolko by malo potom stat cestovne. Mal som totiz s predsedom vymenu na tuto temu na zaklade dost vysokej ceny v Pieninach. Kde som hajil nazor clenov a mal zase pravdu.
Pretoze nedisciplinovanost prihlasenych ludi nema hranicu poznamka tusim toto je problem aj v inom odd. Keby sa aspom odhlasil tri dni skor ale na poslednu chvílu to uz nema zmysel. Neva opakujem na SOmoske bolo super super super

Odpovedať | 26.04.2009

Krnáč Roman

Ahoj Turisti
Moj nazor na akciu v Cerovej vrchovine je len a len pozitívny. Počko super. Lokalita nadherna a partia skvelá Myslim si ze ked uz aj sofer autobusu si s nami zaspieval asi viac netreba k tomu pisat.
Moj nazor na komorne turisticke stretnutie poznate som zasade proti!!!

PS:
Ak by ste sa cheli podelit o zazitky z nasich akcii piste diskusia je tu na to

Odpovedať | 10.04.2009

michalvalent

Čau na horách!
V programe nevidím okrem preteku 8.V., žiadne cyklotúry - nie súv pláne?

MVA

14.04.2009

Krnáč Roman reaguje

Serus Michal akurat sme sa o tebe bavili ale v dobrom ty aj zijes do vcera sme boli na cyklistickom stvordennom sustredeni v Banskej Štiavnici, Co csa týka cyklo akcii samozrejme ze su len si lepsoe kukni program . Inak zacali sme spolupracu s cyklo oddielom Witzenmann kukni su tam fotografie už zo štyroch pretekov
maj sa

Odpovedať | 06.04.2009

Krnáč Roman

Davam do pozornostclanok najdete ho tu

http://hiking.sk/hk/ar/1150/babia_hora_zimny_polsky_okruh.html

Odpovedať | 06.04.2009

Krnáč Roman

Tak nie foto ani trochu nieje podla poradia ak bude niekto chciet tak to premenim
ahojte

Odpovedať | 03.04.2009

Vibrama

http://hiking.sk/hk/ar/1129/naslepo_do_sedla_durkova.html na stránke www.hiking.sk nájdete kopec dobrých článkov

Odpovedať | 02.04.2009

Krnáč Roman

Túto správu som obdržal od známeho týmto prosim všetkým ktorí si neprajú aby im boli posielane informácie o turistických akciach - rsp. pozvánky na naše turisticke akcie aby mi napísali o vyradenie zo zoznamu

Text samotnej správy:
Nazdar Roman,
je síce fajn, že mi posielaš informácie o vašim plánovaných túrach ale prečo mi posielaš info o zájazde, kde nejdem. Keď už máš taký vymakaný informačný servis, tak by to stačilo poslať e-mail ľuďom, ktorí idú na zájazd. Určite by sa potešili neprihlásení na zájazd, že im nezahlcuješ poštu nevyžiadanou pošou.

S pochopením

Tomáš

Odpovedať | 01.04.2009

Krnáč Roman

20.3.2009 - Lavínová výstraha

Pre oblasť Veľkej a Malej Fatry je vyhlásený 3. stupeň lavínového nebezpečenstva (t.j. zvýšené lavínové nebezpečenstvo). Vo vysokohorskom prostredí Západných, Vysokých a Nízkych Tatier je to 4.stupeň (t.j. veľké lavínové nebezpečenstvo) z 5-dielnej medzinárodnej stupnice. Horská záchranná služba neodporúča plánovať si v najbližších dňoch lyžiarske túry vo voľnom teréne. Vyznačené zjazdové trate v lyžiarskych strediskách sú bezpečné, no treba sa riadiť pokynmi prevádzkovateľov stredísk, prípadne Horskej záchrannej služby. Zimné chodníky po vysokohorské chaty sú otvorené, avšak je potrebné dbať na zvýšenú opatrnosť . Návštevníkom odporúčame nosiť lavínovú výbavu, predovšetkým lavínový vyhľadávací prístroj, lavínovú lopatu a sondu. Podrobnejšie informácie o lavínovej situácii sa dozviete na www.laviny.sk alebo na tel. čísle 044/5591695.

Odpovedať | 31.03.2009

Hela

Ahojte. Teším sa na sobotu, hádam aj počasie bude OK. Len dúfam, že sa vrátime tak, aby sme stihli voliť.

31.03.2009

Roman Krnáč reaguje

Je vic ludi ktori si tuto povinnost radi splnili tak kazdopadne to nebudeme pretahovat

02.04.2009

Anonym reaguje

Ja som si pre istotu vybavil voličský, ak tam niekde najdem miestnosť

Strana [ 1 ] ... [ 279 ] [ 280 ] [ 281 ] [ 282 ] [ 283 ] [ 284 ] [ 285 ]
Prihlásenie
Meno:
Heslo:
Ak ešte nemáte svoje meno a heslo, zaregistrujte sa TU.
Anketa

( účastníkov)

Tipy pre vás
28.09.2024 VYSOKÉ TATRY – KÔPROVSKÝ ŠTÍT 2363m

Dátum: 28.09.2024
Dĺžka trasy: 19.00 km
Prevýšenie: 1283 m
Voľných miest: 38

12.10.2024 VEĽKÁ FATRA – DRIEŇOK 1268m

Dátum: 12.10.2024
Dĺžka trasy: 18.50 km
Prevýšenie: 900 m