Celkom: | 732280 |
November: | 446 |
Dnes: | 73 |
Online: | 4 |
Pre pridávanie príspevkov do diskusie je potrebné sa prihlásiť.
Odpovedať | 11.02.2009
IvanV
Roman, v tlačive vyhlásenie 2% dane je chybička v kolonke 14. (Ob?ianske združenie - "č"). Asi to nie problém, ale ak sa dá oprav to.
11.02.2009
Vibrama reaguje
Skusim to napravit. Ivo inak diky za pochvalu ktora patrí hlavne nasemu clenovi Stanovi Jamrichovi je to fakt sikovný chlapec
Touto cestou sa vedenie KST Vibrama Malachov Stenlimu chce podakovat Dakujeme
Odpovedať | 04.02.2009
Barbara
Ahojte,
dáte na stránku tlačivo 2 % z dane?
08.02.2009
Ronam reaguje
ano dame rsp Barca klikni na odkazy v lavej liste dve percenta a stiahni si ho
10.02.2009
Barbara reaguje
Ďakujem, už som to našla :-)
10.02.2009
Roman Krnac reaguje
Barbie urcite si si vsimla zmeny na stranke ak by si mala napad daj vediet je to oznam aj pre ostatných
Odpovedať | 28.01.2009
IvanV
Roman našiel som tri chybičky. Všetko veľké písmená, ktoré ti automaticky naskočia po bodke. 6 - CH (tur. chodníkoch), detto 16, a 8 - Z (po zelenej tur. značke). Inak by to malo byť v poriadku. Môžeš tlačiť.
29.01.2009
Roman Krnac reaguje
vdaka ivo
Odpovedať | 27.01.2009
Roman Krnac
Tento prispevok som nasiel na diskusnom fore HIKING. SK
caute, rad by som sa s vami podelil s nasou neprijemnou skusenostou na chate m.r.stefanika pod dumbierom. travili sme na chate silvestra 2008 + par dalsich noci, boli sme celkom spokojni,az do posledneho vecera. pri jednom stole bola skupinka ludi, ktora pila trosku viac ako ostatni, az to prerastlo do dost hlucnej zabavy, do ktorej sa zapojil aj chalan - pracovnik chaty. kedze hluk neprestal ani po 22. hod, tak sme pred polnocou 2x ich isli poprosit, aby sa stisili a aby sme mohli spat. namiesto dohody hluk pokracoval dalej, my sme si este vypoculi od pracovnika chaty na nasu adresu mnozstvo necitovatelnych nadavok. nakoniec sme sa sami prestahovali na druhy koniec chaty do prazdnej izby kde sme zaspali. rano nam na nase poziadanie vratili plnu sumu za ubytovanie. arogantne, neslusne jednanie zo strany spomenuteho chalana vsak pokracovalo aj rano. nakoniec sme sa domov vracali z nasej oblubenej chaty velmi sklamani. o samotne rusenie nocneho kludu ani nejde, rovnako ani o stretnutie s jednym blbom, ktorych chodi po svete urcite vela. cela vec nam len otvorila oci, ako vlastne chata funguje. - chatar v ten vecer na chate nebol, rovnako ako ostatne cele dni, okrem silvestra. aj napriek tomu je zodpovedny za ludi, ktori na chate pracuju. - dostali ste niekedy niekto pri plateni na chate m.r.stefanika pokladnicny blok? ja nikdy! - na SKK vydavali aj po novom roku v SKK, bez opytania. - hajzle smrdeli az na chodbu, sprcha poriadne nefunguje, klucky na oknach a dverach pri kazdom otvoreni ostavaju v rukach, celkovy vyzor interieru je vlastne dost zufaly. vidno, ze chatar na to bud kasle, alebo je neschopny (alebo oboje). kolko penazi z trzieb priznava v daniach, kolko priznava majitelovi (asi K.S.T.), a kolko penazi z trzieb priznaju jeho pracovnici, kym na chate nie je, co je asi vacsina casu je otazne. tak stoji za zvazenie, ci sa vobec na tuto chatu este oplati chodit. my sa tam asi tak skoro nevratime. evina a peto
27.01.2009
Roman Krnac reaguje
ja si nemožem pomoct ale ludia asi nemaju vsetko hlave OK
11.02.2009
Stanislav Jamrich reaguje
Pripajam odkaz na tu diskusiu:
http://hiking.sk/hk/fo/388/stefanikova_chata_pod_dumbierom.html
Odpovedať | 19.01.2009
MiKy
29.1 je štvrtok, tá akcia je naozaj vtedy?
19.01.2009
Roman reaguje
Serus Miky nie nie to je samozrejme chyba akcia je 31.01.2009 ospravedlnujem sa za vzniknute chyby v programe moja chyba
Odpovedať | 16.01.2009
vlado dermek
Ahojte,
V prvom rade prajem všetkým nadšencom turistického športu Všetko najlapšie v Novom roku 2009, veľa zdravia, šťastia a krásnych zážitkov na nie len slovenských horách.
Chcel by som poďakovať výboru KST Vibrama Malachov za aktivity v roku 2008. Ja ako nečlen sa budem snažiť tento rok byť aktívnejší ako minulý rok.
S pozdravom VD.
Odpovedať | 17.12.2008
Vibrama
Priatelia podeľte sa prostrednictvom diskusie o svoje zážitky z túr prisprjte svojim názorom pre zlepšenie našich tur. akcii diskusia je tu aj pre vás
Dátum: 09.11.2024
Dĺžka trasy: 15.00 km
Prevýšenie: 690 m
Voľných miest: 6
Dátum: 23.11.2024
Dĺžka trasy: 0.00 km
Prevýšenie: 0 m
Voľných miest: 0
Dnes je 6. november,
meniny má Renáta.